Το Aquila Rithymna Beach σας προσκαλεί για να απολαύσετε έναν παραθαλάσσιο παράδεισο, προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση μέσα σε ένα μαγικό τοπίο. Οι εγκαταστάσεις, οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητές του καλύπτουν όλες τις επιθυμίες των διακοπών σας. Το παιδικό χωριό ενθουσιάζει τα παιδιά με τα παιχνίδια και τον προσεγμένα θρεπτικό μπουφέ του, χαρίζοντας σε όλα τα μέλη της οικογένειας χαρά και χαλάρωση.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία επάνω σε μία εντυπωσιακή παραλία μήκους 500 μέτρων, μόλις 7 χλμ. ανατολικά από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου και κοντά στους πολιτιστικούς θησαυρούς και τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου.

Το Aquila Rithymna Beach προσφέρει ατελείωτες επιλογές πολυτελών καταλυμάτων, μέσα σε 80.000 τ.μ. καταπράσινων κήπων με άμεση πρόσβαση στην αμμώδη παραλία.

Τα μπανγκαλόου, οι σουίτες και οι βίλες προσφέρουν μια τέλεια ισορροπία παραδοσιακού κρητικού στιλ και πολυτέλειας. Κάθε δωμάτιο προσφέρει άνεση εναρμονισμένη με την σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με κομψούς εσωτερικούς χώρους δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικιστικής γοητείας και απαράμιλλης ομορφιάς.

Κατηγορία
Website
Περιοχή

Άδελε

Email
Διεύθυνση

Αδελιανός Κάμπος

Τηλέφωνο